Життєстійкість – це нова мода!

13 Грудня 2023 р.
Життєстійкість – це нова мода! Не вірите? Тоді чому вона розповсюджується так швидко цієї осені?

Вже 30 громад України прокачали цю навичку, яка дозволяє справлятися з викликами, перешкодами та невдачами і використовувати кризи як трамплін для власного розвитку.

А все тому, що спеціалісти та спеціалістки по роботі з молоддю, які пройшли навчання за практичною програмою «Життєстійкість 2.0», провели тренінги в своїх громадах.

Тільки уявіть! Більше 600 учасників та учасниць, серед яких молодь, школяри та школярки, студенти та студентки, молодіжні працівники та працівниці з Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Полтавської, Волинської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської та Харківської областей пройшли сумарно 45 тренінгів!

 

Це 90 годин навчання, в результаті якого учасники та учасниці навчилися:

🔹 управляти своїм станом під час травматичних подій;

🔹 впевнено комунікувати з близькими і друзями у стресових ситуаціях;

🔹 надавати першу психологічну допомогу собі та іншим;

🔹 використовувати прийоми самоконтролю, усвідомленого мислення та багато іншого.

 

Хочете також поширювати життєстійкість в своїй громаді? Тоді обов’язково слідкуйте за оновленнями на нашій сторінці! Ми поділимося гайдом практичної програми «Життєстійкість 2.0», де буде надана вся необхідна інформація для проведення тренінгів: теоретична частина, вправи та корисні поради.

Звучить круто, еге ж? А якщо ви не експерт чи експертка по роботі з молоддю, але розумієте, що без навички життєстійкості в сучасному світі ну просто ніяк, то курс «Життєстійкість молоді в умовах кризи» завжди доступний на Prometheus за цим посиланням: https://bit.ly/45nQUCs 

 

Практична програма  «Життєстійкість 2.0» реалізується громадською організацією Рада жінок Донеччини у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення спільно з  Міністерство молоді та спорту України