Завершився проєкт #TURBOта для української молоді

12 Жовтня 2022 р.
У вересні завершився проєкт #TURBOта, за допомогою якого українська молодь могла отримати інформаційну допомогу з широкого кола питань — від відновлення документів і пошуку гуманітарних коридорів до консультації щодо актуальних навчальних програм для внутрішньо переміщених осіб та волонтерських ініціатив.

Проєкт, який реалізувала громадська організація Рада жінок Донеччини, наш виконавчий партнер, у межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, зібрав вмотивовану команду: молодіжна фахівчиня Саша Куліченко, психологиня Юлія Павлова та фахівець з молодіжного підприємництва Михайло Юртін-Завізний провели більше 250 консультацій за п’ять місяців проекту. І кожна консультація — це достовірна інформація, ґрунтовна відповідь на питання молодої людини.

 

Учасниками проєкту стали більше 100 хлопців та дівчат, кожний і кожна зі своїми проблемами, болючими питаннями, розгубленістю. Але фахівці програми змогли підтримати їх, допомогти вирішити нагальні питання, розібратися, як діяти далі. А головне — вони відчули, що не самі, що їм є де отримати допомогу та підтримку. Адже саме це і є #TURBOта.

 

Більше про результати проєкту: ukraine.unfpa.org/uk/news/turbota-about

👩👨‍🦰 А фідбек від учасників та учасниць проєкту дивіться на ілюстраціях.

 

 

 

 

#UNRPP

European Union in Ukraine