Запрошуємо на тренінг для тренерів "Не дрібниці у стосунках"

21 Жовтня 2022 р.
Запрошуємо всіх, хто працює з молоддю, на тренінг для тренерів "Не дрібниці у стосунках".

Стільки всього вже було написано про токсичні стосунки та їхні наслідки. І, здається, ми вже мали б знати, як розпізнати такі взаємини. Проте, згідно з результатами опитування UNFPA, 37% населення не розпізнає психологічне насильство у стосунках. Водночас психологічне насильство найчастіше передує появі інших форм насильства.

 

🤔 Бажаєте дізнатися, як запобігати чи протидіяти насильству у стосунках? Маєте навички проведення освітніх заходів і готові ділитись отриманими знаннями з молоддю? Тоді реєструйтеся на наш безоплатний одноденний тренінг.

 

📍 Де: Zoom

⏳ Тривалість: 5 годин

📆 Дати: 26 жовтня, 2 листопада, або 9 листопада (на вибір).

 

Ми поговоримо про:

✅ небезпеку токсичних стосунків;

✅ поняття психологічного насильства та його прояви;

✅ те, як діяти у випадку токсичних стосунків у ролі постраждалих, кривдників/-ць чи свідків.

📲 Для участі заповніть обов’язкову реєстраційну форму ➡ bit.ly/не_дрібниці_2022.

 

⏰ Реєстрація триватиме до 20 жовтня. Від одного молодіжного центру участь можуть брати до 3⃣ працівників/-иць.

 

*Цільові громади, які запрошуються до навчання: Авангардівська, Білоцерківська, Вінницька, Дніпровська, Добропільська, Запорізька, Калуська, Київська, Костянтинівська, Краматорська, Кременчуцька, Кропивницька, Лубенська, Львівська, Маріупольська, Мелітопольська, Миколаївська, Одеська, Покровська, Полтавська, Рокитнянська, Сєвєродонецька, Старокостянтинівська, Тернопільська, Ужгородська, Харківська, Херсонська, Хорошівська, Хотинська, Черкаська, Чернігівська.

 

✔ Після тренінгу ви отримаєте матеріали для проведення освітніх заходів на тему здорових стосунків із підлітками та молоддю. Також будуть сертифікати, подарунки від Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та допоміжні матеріали для самостійної роботи з молоддю у цій темі.

 

Умовою отримання сертифіката учасника/-ці та друкованих матеріалів є 💯% присутність на тренінгу та участь у групових вправах.

 

Щоб отримати додаткову інформацію – пишіть на пошту [email protected]

 

Тренінг реалізують МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv у співпраці з UNFPA Ukraine в межах проєкту "Не дрібниці" за підтримки British Embassy Kyiv