Захід до Всесвітнього дня ментального здоров’я «Молодь та ментальне здоров'я: внутрішня точка опори»

13 Грудня 2023 р.
Подкастні розмови про психічне здоровʼя, вплив соцмереж на менталочку, теплий нетворкінг, техніки самодопомоги, арттерапія і навіть літачки з побажаннями

Такими були 5 насичених годин під час заходу «Молодь та ментальне здоров'я: внутрішня точка опори»🙌

До заходу долучився заступник міністра Міністерство молоді та спорту України Владислав Яцук.

📍 Так, під час заходу ми провели черговий відкритий запис подкасту «Менталочка» про те, як стати опорою для себе.

 

 

 

📍 Також зібрали на дискусію інфлюенсерів/-ок, щоб поговорити про вплив соціальних мереж на психічне здоров'я молоді. Зокрема, гостями стали блогерка, секс просвітниця Ася Сей, співзасновниця блогу про психологію і ментальне здоровʼя Potsilunky та платформи «Твій психолог» Анна Григорʼєва та експертка-консультантка з питань гендерно зумовленого насильства та гендерної рівності Яна Пекун.

 

 

❤️‍🩹Найкорисніше, що молодь могла забрати з собою - тематичні практичні студії для покращення та набуття навичок, які допомагають краще справлятись зі стресом. Психологині та психотерапевтки провели арттерапію, дали поради щодо самодопомоги у критичних ситуаціях та отримали навички першої психологічної допомоги.

Бережіть свою менталочку і памʼятайте про власні точки внутрішньої опори 🙌

 

*Проєкт реалізовує МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv із Мережа молодіжних просторів ТВОРИ у рамках гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.