Відбулася друга весняна зміна табору "Енергія твого майбутнього"

6 Квітня 2023 р.
🙌 Від Закарпаття до Луганщини - 76 підлітків із 18 областей взяли участь у другій весняній зміні табору ✨Енергія твого майбутнього✨

За дві зміни табору у Карпатах ⛰ 151 дівчат та хлопців віком від 14 до 17 років отримали купу нових корисних soft скілів та знайшли однодумців.

 

🎯Участь у таборі допоможе молоді розвивати вміння долати непрості життєві ситуації, будувати міжособистісні стосунки, планувати майбутнє, створювати з іншими нові ідеї, щоб допомагати будувати кращий світ. І найголовніше - підлітки дізналися про освіту за методом “рівний-рівному”. 💫Найбільш мотивовані вже готуються і самі стати тренерами для однолітків.

💭 “Тренінг був дуже насичений і цікавий. Під час деяких вправ “кипів мозок”. Але я розумію, що багато чого зрозуміла, хоча навіть нічого не вчила. Класно, що це все проходить в інтерактивній формі”, Поліна, 14 років, м. Ужгород.

 

💭“Тема творчості - моя проблема, проте після розгляду методу да Вінчі це розплющило мені очі. Сітка захоплень та її аналіз дав мені зрозуміти дії для самомотивації. Проте, плюси цим не обмежуються - розвиток креативності та on-spot мислення неймовірні”, - Іван, 14 років, Чернівці.

 

💭 “Приїжджаючи у табір «Енергія твого майбутнього» я була націлена на саморозвиток. Тут я знайшла в собі нові якості, змінила трішки свій світогляд, та багато навчилася з наших тренінгів та від учасників. Пізнавальні тренінги та круті тренери дуже надихнули мене. Незвичайні теми та приємне оточення дали мені бажання побувати там ще раз. А різносторонність учасників допомогли мені покращити особисті якості. Я хочу стати частиною цього проєкту надалі”, - Марина, 16 років, Миколаїв.

Програму табору «Енергія твого майбутнього» розроблено на основі ефективних соціально-психологічних програм неформальної освіти з розвитку навичок української молоді у співпраці UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерство освіти і науки України

 

Табір "Енергія твого майбутнього" проводиться в рамках гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Данії.

Embassy of Denmark in Ukraine