Відбій кар’єрної тривоги! 📢

13 Квітня 2023 р.
SCORM-курс з вибору професії без гендерних стереотипів

Це назва нашого спільного з Мережею Українських Освітніх Хабів нового онлайн-курсу для учнівської молоді щодо профорієнтації. Курс розроблений у форматі SCORM (Shareable Content Object Reference Model), що дає змогу розширювати знання користувачів і користувачок та утримувати їхню увагу шляхом використання сторітелінгу, гейміфікації, інтерактивних вправ та тестів протягом усього уроку.

 

✅ SCORM-курс з вибору професії без гендерних стереотипів «Відбій кар’єрної тривоги!" включає в себе 5 мультимедійних уроків, кожен із яких допомагає дізнатися більше про розвиток та тенденції гендерної рівності у різних професійних сферах, причини гендерних трансформацій та успішні історії жінок і чоловіків у різних професіях. Курс доступний за посиланням: https://griml.com/osoEU

 

🙌 Тож, сподіваємось, що наприкінці навчального року, старшокласники і старшокласниці знайдуть у курсі корисну для себе інформацію та зроблять свідомий вибір професії відповідно до своїх вподобань.

 

Курс «Відбій кар’єрної тривоги!» розроблено у межах співпраці Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Асоціації інноваційної та цифрової освіти у межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та БО «Бітрут Академія» за фінансової підтримк Embassy of Sweden in Kyiv.

 

Мережа Українських Освітніх Хабів реалізує концепцію Навчання Впродовж Життя (Life Long Learning) з метою розвитку людського капіталу України.