UNFPA підтримує мрії та ініціативи молодих людей

3 Січня 2023 р.
🟠 Продовжуємо підбивати підсумки цього року. Розповідаємо про те, як ще ми розвивали потенціал молоді 👩‍🦰👱 та підтримували 🤝 молодіжні організації!

🔸 Банк Підтримки Молоді

У рамках ініціативи 🔰Банк підтримки молоді - #YouthSupportBank 9 молодіжних організацій, у тому числі переміщені зі сходу та півдня України, отримали фінансування на підтримку та розвиток своїх команд.

 

💫 Ця підтримка допомогла у розбудові команд, більшість яких під керівництвом молодих жінок та дівчат, зміцнила їх організаційний потенціал для актуальної потребам молоді роботи у надскладні часи війни. Проєкт відбувався в межах #UNRPP Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine

 

🔸 Співдія

Завдяки гранту UNFPA, у 2022 103 молодіжні працівники/ці команди Благодійного фонду СпівДія посилили свою 🙌спроможність та потенціал задля реагування на потреби українців з усіх регіонів країни в умовах гуманітарних викликів. 📍 Загалом, 24 СпівДія Хаби надали гуманітарну допомогу понад 297 000 людей у 23 регіонах України.