У Чернівцях вперше визначатимуть Індекс благополуччя молоді

16 Листопада 2021 р.
Чернівці стали 12-им містом в Україні, які визначатимуть ІБМ.

За ініціативи КУ “Молодіжний центр Чернівців “Резиденція молоді” у Чернівцях проходить онлайн-опитування для визначення Індексу благополуччя молоді.

Участь в опитуванні може взяти кожна молода людина, яка живе у Чернівцях віком від 15 до 35 років. Для цього потрібно зареєструватись та відповісти на запитання за лінком - https://www.youthwellbeing.in.ua/cities/chernivtsi. Це займе від 7 до 20 хвилин.

Кожен/на учасник/ця опитування отримає промокоди на знижки від партнерів, які можна обрати у розділі «Отримай подарунок».
У Чернівцях - це кінотеатр “SmartCinema”, “Pronto Pizza”, “Barbershop Bad Choper”, “Redmonkey IT Academy”, ігровий клуб “CyberCat”, мережа “OZZY Fast Food”, “Столова №1”, “JoyMarket”, бізнес-спільнота “YouKnow”, магазин цифрової техніки “SmartTechnics”, картини на холсті “ArtFour”.

Індекс благополуччя молоді (ІБМ) - це онлайн-інструмент, розроблений спільно UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні та Інститутом демографії та соціальних досліджень ім.В.Птухи НАН України, який дозволяє дослідити стан молоді у місті й, з огляду на ці дані, вдосконалити молодіжну політику та проєкти для розвитку молоді.

Чернівці стали 12-им містом в Україні, які визначатимуть ІБМ.