Співпраця проєкту UNFPA Ukraine “Не дрібниці” та Альони Альони

26 Квітня 2024 р.
Протягом квітня 2024 року тривала співпраця UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та співачки Альони Альони у рамках проєкту “Не дрібниці”.

Протягом квітня 2024 року тривала співпраця UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та співачки Альони Альони у рамках проєкту “Не дрібниці”.

“Не дрібниці” – безпечний простір, де допомагають підліткам розібратися з проблемами в стосунках і переживаннями, які загострила війна.

Ми та наші діти сьогодні живемо у неймовірно складних умовах. Війна сильно впливає на емоційний стан кожного. Класи наших дітей розпалися, друзі розʼїхалися, а нових знайти не легко. Ми відчуваємо страх, обурення, вигорання, надію — і так по колу. Іноді — й увесь емоційний спектр одразу. 

Проте, ми не обирали опинитися у такій реальності, тому мусимо адаптуватися. В умовах війни кожен з нас продовжує рефлексувати, кохати, стикатися з булінгом та боротися з неприйняттям себе. Якщо ви відчуваєте, ніби це все «не на часі» — це не так.

Співачка переконана: емоції та почуття – не дрібниці. Варто любити і піклуватися про себе. Бути відвертими з дорослими, коли ти дитина/підліток дуже складно. Інколи здається, що навколо одне непорозуміння. Коли ти виростаєш, це почуття нікуди не зникає. Знайти тих, хто буде з тобою, хто зрозуміє тебе, дійсно складно.

Альона Альона ділиться своїм досвідом та пережеваннями, тим, як піклуватися і допомогти собі у складні періоди життя.

Проєкт “Не дрібниці” (@no_trivia_), який реалізує UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, за підтримки уряду Великої Британії  у співпраці з МолоДвіж Центр. Львів має власні телеграм-боти, з якими ви зможете пройти чекап свого емоційного стану, отримати підтримку від психологів та пройти освітні мікрокурси, які допоможуть вам краще зрозуміти себе та розібратися з переживаннями.