Реєструйтеся на практичну офлайн програму «Життєстійкість 2.0» 🔥

18 Серпня 2023 р.
❗️❗️ Увага! Ми з хорошими новинами! Продовжено набір учасників і учасниць на практичну офлайн програму «Життєстійкість 2.0» 🔥

🧐 Ви працюєте в громадському секторі чи молодіжному центрі/просторі? Щоденно взаємодієте з молодими людьми і бачите, наскільки важливо для них піклуватися про свої ресурси і використовувати кризи як трамплін для власного розвитку? Маєте досвід тренерської діяльності та обожнюєте працювати з молоддю?

 

📍Запрошуємо тренерів та тренерок молодіжних програм з Чернігова, Харкова, Дніпра, Полтави, Вінниці, Тернополя, Львова, Чернівців, Одеси та Києва стати амбасадорами та амбасадорками життєстійкості в своєму місті.

 

🔰 Реєструйтеся на практичну програму «Життєстійкість 2.0»: https://bit.ly/3YiIXMz

 

✅ Не пропустіть можливість прокачати тренерські навички, навчитися управляти своїм станом під час травматичних подій, впевнено комунікувати з близькими і друзями у стресових ситуаціях, використовувати прийоми самоконтролю, усвідомленого мислення та багато іншого.

 

❗️Дедлайн реєстрації: 28.08.2023 р.

 

Практична програма «Життєстійкість 2.0» реалізується громадською організацією Рада жінок Донеччини у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні спільно з Міністерство молоді та спорту України

 

#Життєстійкість2_0