Підводимо підсумки літніх таборів для підлітків "Енергія твого майбутнього"

3 Жовтня 2022 р.
За 3 місяці нам вдалось організувати сім 12-денних змін, в яких взяли участь 727 дівчат і хлопців з різноманітних областей України, що постраждали від повномасштабної війни.

А у нас настав час підвести підсумки наших літніх таборів для підлітків "Енергія твого майбутнього".

 

Отже, за 3️⃣ місяці нам вдалось організувати сім 12-денних змін, в яких взяли участь 727 дівчат і хлопців з різноманітних областей України, що постраждали від повномасштабної війни. Ми дуже вдячні в першу чергу нашим тренеркам і тренерам, які вклали частинку себе в кожного учасника і кожну учасницю табору. І саме завдяки їм у цей надважкий для України час програма "Енергія твого майбутнього" стала такою важливою для кожного і кожної. І ми надзвичайно вдячні нашим партнерам, Данії та Європейському Союзу, за фінансову підтримку таборів.

 

Але ми точно не скажемо краще про результати, ніж їх учасники та учасниці і фотографії. Ось їхній фідбек:

💭"Мені сподобалося у цьому таборі. Я не хочу їхати звідси. Я буду сумувати за тренінгами, за моїми друзями та розмовами з ними. Саме тут я зрозуміла, що мені подобається бути лідеркою", - Ксюша.

💭 "На тренінгах ми дізналися багато нового та мали змогу розібратися в самих собі. Дуже сумно прощатися, адже цей табір навчив мене бути більш відкритою, не боятися бути собою. Цей табір довів мені, що я можу мати все, що забажаю, якщо постараюся", - Аріна.

💭 "Одразу скажу – було цікаво і корисно. Я мрію стати психологом, тому навички які я здобула під час тренінгів будуть дуже корисні у майбутньому. Я дуже вдячна тренерам і організаторам і дуже щаслива що побувала тут", - Ніка.

💭 "Для мене було важливим знайомство з багатьма цікавими людьми, зв’язок з якими буде продовжуватись і після табору. Спілкування та розваги між собою — це окремі метелики у животі. Тут ми робили все: відпочивали, працювали в команді, розвивались, знайомились, допомагали один одному. Це дуже важливі навички! Дякую всім!", - Руслана.

💭 "Багато чого переживали, раділи, сумували. Цей табір дав нам кола знайомства, досвід, нову потрібну для нас інформацію, що допоможе нам в майбутньому бути впевненими та сильними людьми. На мою думку табір «Енергія твого майбутнього» виправдав своє ім’я і з гордістю може носити цю назву. Я рада що побувала тут! В мене з’явився шанс переглянути своє мислення і подивитись на себе та свої вміння з іншого боку. Я почала більше цінувати себе і поважати свою думку", - Івета.

☝️ А оскільки на останню зміну ми отримали аж 550 заявок на участь у таборі, тоді коли кількість місць була обмеженою до 100 осіб, ми обіцяємо, що це ще не кінець. Адже "Енергія твого майбутнього" має продовжуватись і зростати.

Комплексна психосоціальна програма для підлітків «Енергія твого майбутнього» впроваджується в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, а також за фінансової підтримки Данії.

 

📸 Віталій Шевелев

#UNRPP

European Union in Ukraine

Embassy of Denmark in Ukraine