Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота»

13 Грудня 2023 р.
До Міжнародного дня людей з інвалідністю розповідаємо про надзвичайно важливий проєкт – наш освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота».

Мета молодіжної роботи – створити безпечне, доступне середовище для всіх молодих людей, в тому числі молодих людей з інвалідністю, де потреби та інтереси кожної особистості враховуються.

 

🙌 Зараз, як ніколи раніше, важливо, щоб молоді люди були занурені у суспільне життя, займалися волонтерством, мали свідому громадянську позицію. Це їм відбудовувати нашу країну, тому задача молодіжних працівників сьогодні – дати кожному і кожній можливість реалізувати свої ідеї та розвинути таланти, щоб стати рушієм позитивних змін. 

 

Про те, як це можна реалізувати у молодіжній роботі, наш освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота»👨‍🦯. Вже скоро він буде доступний на Дія.Освіта. Серіал допоможе молодіжним працівникам та працівницям, а також всім громадським організаціям, які опікуються питаннями молоді, зрозуміти та опанувати кращі практики інклюзивного підходу у молодіжній роботі. Він надасть інструменти та підкаже заходи, необхідні для того, щоб кожна молода людина мала можливість повноцінно брати участь в житті своєї громади. 

 

📌 Інклюзивність в молодіжній роботі – це філософія, в основі якої лежать рівність та повага, що дають поштовх для розкриття потенціалу всіх молодих людей, в тому числі молодих людей з інвалідністю. 

Навчитися принципам залучення, щоб зробити молодіжну роботу ще цікавішою та відкритішою, ви зможете з освітнього серіалу «Інклюзивна молодіжна робота». Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках у соцмережах!

 

Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» створюється громадською організацією Рада жінок Донеччини за фінансування та у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення спільно з Регіональним офісом UNFPA у Східній Європі та Центральній Азії, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство цифрової трансформації України та радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна для Дія.Освіта

UNFPA Eastern Europe & Central Asia

#інклюзивна_молодіжна_робота