Освітній курс для молоді «MOLOБлогерстVO! у самому розпалі!

12 Жовтня 2022 р.
Наш освітній курс із соціально відповідального блогінгу для молоді «MOLOБлогерстVO! у самому розпалі!

3️⃣0️⃣ мотивованих молодих блогерів та блогерок початківців, яких ми відібрали на цей курс, вже прослухали 5 надзвичайно корисних лекцій від експертів та блогерів та виконали домашні завдання.

 

Зокрема, телеведучий, блогер та громадський діяч Олександр Педан розповів про те, як зробити свій блог помітним в мережі та як сформувати свою аудиторію. Про те як будувати контент-план поділився знаннями Ярослав Тєрьохін, проджект-менеджер у комунікаційній агенції Hashtag.

 

Іван Міщук - автор TikTok-проекту Іронічний історик розказав про те, як розкачати корисний ТікТок на соціально відповідальні теми. А комунікаційник простору дизайну та медіа Pixlab та тіктокер Роман Козак розказав, як відчувати тренди та вміло їх адаптувати під свій контент.

 

💫 Попереду ще тиждень з цікавими лекторами та лекторками, які допоможуть нашим учасникам вивести їхні блоги на новий рівень та максимально прокачатись у бік відповідального блогінгу.

 

Освітній курс з соціально відповідального блогінгу для молоді "МOLOблогерстVO" реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.