Набір у табір для підлітків «Енергія твого майбутнього»

13 Лютого 2023 р.
📢 Оголошуємо набір дівчат та хлопців 14–17 років для участі у таборі «Енергія твого майбутнього».

🙌 Прокачати навички творчості, лідерства і життєстійкості, навчитися плануванню майбутнього, дізнатись про освіту «рівний—рівному», стати частиною мережі підлітків-інструкторів, які сприяють позитивним змінам у світі — це все у таборі для підлітків ✨«Енергія твого майбутнього». ✨

 

📢 Оголошуємо набір дівчат та хлопців 14–17 років для участі у таборі «Енергія твого майбутнього».

 

📅 Дві зміни табору відбудуться з 6 до 14 березня та з 16 до 24 березня 2023 у Буковелі (Поляниця) Надвірнянського району Івано-Франківської області.

 

➡️ Заповнити форму, відповісти на запитання анкети можна за посиланням: https://forms.gle/AFGopw8xZp2ALvS8A

 

❗️ ⏰ Реєстрація триватиме до 18 лютого!

Участь у таборі безкоштовна! Доїзд учасників/учасниць до місця зустрічі (Івано-Франківськ, Яремче, Татарів-Буковель) забезпечується батьками/опікунами.

 

Програму табору «Енергія твого майбутнього» розроблено на основі ефективних соціально-психологічних програм неформальної освіти з розвитку навичок української молоді у співпраці UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерство освіти і науки України

 

Табір "Енергія твого майбутнього" проводиться в рамках гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Данії.

 

Embassy of Denmark in Ukraine