Фінальна зустріч команд «Банку Ідей 3.0»

13 Грудня 2023 р.
Пам’ятаєте наш «Банк ідей 3.0: MOLO, дій!», який стартував цього літа? Тоді 13 команд з шести областей України - від Донецької до Львівської, отримали фінансову допомогу для своїх проєктів з фізичного та ментального відновлення своїх громад.

Із серпня по листопад молодь плідно працювала над реалізацією своїх ідей і прийшов час нам поспілкуватися з командами знову.

 

📌 Тому відбулась фінальна зустріч з молоддю у Львові. Протягом двох днів хлопці та дівчата мали нагоду:

🔹 відвідати молодіжні центри Львова, такі як Lviv Open Lab, Pixlab та Urban Camp;

🔸 отримати практичні навички курсу Життєстійкість 2.0 на тему “Як горіти і не згорати. Турбота про ментальне здоров’я”;

🔹на прикладі Молодіжної столиці Європи прослухати лекцію про те, як навчитися мріяти глобально, діючи локально і масштабувати свої проєкти.

💬  Звичайно команди багато спілкувались, рефлексували й обмінювалися досідом. А найголовніше – поділились результатами своїх проєктів:

🔸 чого вдалося досягти, проілюструвавши цифрами та фото- й відеозвітами;

🔹 складнощі й ризики, з якими зіткнулися команди під час реалізації проєкту;

🔸 подальші плани на розвиток проєкту;

🔹 як проєкт допомагав з відновленням в громаді, країні.

 

 

🧡 Проєкт  «Банк Ідей 3.0: MOLOмрій | MOLOdream» – став прикладом того, як корисні та цікаві ініціативи на рівні громади можуть об’єднувати людей та робити нашу країну краще.

Тож ми сподіваємося, що наші учасники та учасниці будуть і далі створювати круті ініціативи, заохочувати ще більше людей та об’єднуватись задля спільної мети – відновлення нашої країни.

А які саме проєкти було реалізовано - розповімо згодом! Stay tuned!

 

*Активність реалізовується МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv з Мережа молодіжних просторів ТВОРИ в межах ініціативи UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення з визначення Індексу Благополуччя Молоді у містах України, за фінансування UNFPA та у рамках проєкту «EU4Recovery — розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського

Союзу. European Union in Ukraine

Проєкт «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, ФОНДУ ООН у галузі народонаселення та UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу