CVIDOMI: відбудовувати країну

6 Квітня 2023 р.
🙌 Розпочинаємо нову хвилю профорієнтаційної кампанії «CVIDOMI: відбудовувати країну»

«CVIDOMI: відбудовувати країну» - кампанія, яка допоможе українським підліткам відкинути гендерні й профорієнтаційні стереотипи та побудувати кар’єру мрії задля відбудови країни.

 

У STEM чи умовно «гуманітарних» професіях, вступивши до вишу чи ЗПТО, одразу після школи чи витримавши gap year – ми доведемо, що можна обрати будь-який шлях та досягнути успіху!

 

⭐️ До проєкту долучаться натхненні представники різноманітних професій, медійні HR-спеціалістки та спеціалісти, екпертки та експерти з гендерної рівності.

 

Кампанія включатиме надихаючі відео та подкасти з представниками різноманітних професій, корисні статті та тести для випускників шкіл, наукові шоу та нетворкінгові заходи.

 

👉🏻 Слідкуйте за анонсами та не пропустіть можливість обрати професію свідомо!

 

Кампанія «CVIDOMI: відбудовувати країну» реалізується Мала академія наук України у межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv