Чатбот для дівчат у STEM

30 Червня 2022 р.
Вагаєшся із вибором майбутньої професії? Гайда в Телеграм! Шукай чатбот @divchatastembot і проходь тест на визначення схильності до STEM, адже дівчата в технологіях - це круто!

🎓🦸‍♀️Вагаєшся із вибором майбутньої професії?

 

💥Гайда в Телеграм! Шукай чатбот @divchatastembot і проходь тест на визначення схильності до STEM, адже дівчата в технологіях - це круто!😎

 

📲Разом із Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» проєкт UNFPA "Трамплін до рівності" розробили для тебе інтерактивний тест профорієнтаційного спрямування, який допомагатиме дівчатам визначити їхній хист до STEM напрямків, а саме: науки, технології, інженерії, математики.

 

👩‍💻Після проходження тесту чатбот запропонує тобі результати за градацією - від найбільшого до найменшого, у відсотках. Таким чином, тест вкаже на твої схильності у всіх напрямках, не обмежуючи у виборі, проте також визначить пріоритетну сферу.

До кожного напряму буде запропоновано перелік професій, які є найбільш актуальними та затребуваними у STEM.

 

Повір, ми також вважаємо, що вже давно залишити у минулому стереотипи, пов’язані з “нежіночими” професіями. Зараз кожна дівчина може вивчати STEM, адже у наш час дівчата й жінки досягають значних успіхів саме завдяки усвідомленню можливості особистої професійної реалізації в STEM-професіях.

 

Проведене КСВ опитування серед аудиторії дівчат 10-11 класів показало, що саме дівчата частіше стикаються із труднощами при обранні майбутньої професії, зокрема у них є страхи з приводу обрання своєї подальшої освітньої та кар’єрної траєкторії саме у напрямках STEM.

 

🤩Тому не вагайся й проходь тест уже зараз!

 

#ШопоSTEM