Банк Підтримки Молоді #YouthSupportBank

5 Липня 2022 р.
📢 Ділимося крутими новинами! Ми запускаємо нову ініціативу Банк Підтримки Молоді #YouthSupportBank!

📢 Ділимося крутими новинами! Ми запускаємо нову ініціативу Банк Підтримки Молоді #YouthSupportBank!

 

У рамках грантової підтримки організації громадянського суспільства отримають фінансування на ❕розбудову власного організаційного потенціалу❕ здійснювати сталу, ефективну та актуальну потребам молоді роботу під час війни. Зокрема, за такими напрямками: інтеграція молоді ВПО, волонтерство, розвиток та задоволення потреб молоді, особливо із вразливих груп населення, посилення молодіжного активізму, створення та координація проєктів молоддю.

 

Пріоритет буде надано молодіжним ОГС з Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України, в тому числі тим, які були змушені змінити місце розташування після 24 лютого 2022 року.

 

🔗 Про вимоги до молодіжних організацій, які можуть податися можна почитати тут: ukraine.unfpa.org/uk/node/76228

 

❗️Як подати заявку:

Заявка на участь у Конкурсі складається з таких документів:

1) Повна аплікаційна форма (форма вище за посиланням)

2) Відскановані копії документів:

● свідоцтво про реєстрацію або витяг;

● довідка з податкової інспекції про внесення організації до Реєстру неприбуткових організацій з зазначенням коду неприбутковості.

 

Повний пакет документів повинен бути поданий до 23:59 год 19 липня 2022 року на адресу:

[email protected] (тема листа «Банк Підтримки Молоді – [назва організації]»).

 

Усі заявники будуть повідомлені про результати відбору електронною поштою після завершення оцінювання, але не пізніше 29 липня 2022 року.

 

Конкурс грантової підтримки молодіжних організацій громадянського суспільства, що реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, з метою посилення їх спроможності з реалізації ефективної молодіжної роботи, збереження та розвитку потенціалу молодих людей в умовах війни.

 

#UNRPP

European Union in Ukraine