"АВРОРА" - онлайн платформа психотерапевтичної підтримки

16 Червня 2022 р.
В Україні розпочала роботу онлайн-платформа «Аврора» з надання психотерапевтичної підтримки постраждалим, які зазнали насильства, в тому числі сексуального насильства, пов’язаного з війною.

З 31 травня 2022 розпочала роботу онлайн-платформа «Аврора» з надання психотерапевтичної підтримки постраждалим, які зазнали насильства, в тому числі сексуального насильства, пов’язаного з війною.

 

👉Платформа забезпечує доступ постраждалих від насильства до якісної дистанційної допомоги у будь-якому куточку України, включно на тимчасово окупованих територіях, та закордоном.

 

📌Тут можна звернутися до психотерапевта чи психотерапевтки, які консультують осіб, що постраждали від насильства, в тому числі сексуального насильства, пов'язаного з війною. Користувачі платформи можуть обрати фахівця(чиню), який(яка) забезпечуватиме тривалий супровід і керування випадком для уникнення повторної травматизації і посилення ефективності наданої допомоги.

 

📌Фахівці допоможуть подолати травматичний досвід, відновити емоційну рівновагу і знайти внутрішні ресурси для відбудови життя.Також можна отримати консультацію лікаря, юриста чи запитати про можливість притулку.

 

📌Звернутися за безкоштовною підтримкою можуть усі, незалежно від статі та віку: жінки, дівчата, чоловіки і хлопці, які зазнали насильства. Для отримання індивідуальної спеціалізованої допомоги достатньо лише заповнити анонімну форму на сайті «Розірви коло»: https://rozirvykolo.org/mental-support/

 

Послуги надаються безкоштовно, конфіденційно та анонімно.

 

Онлайн-платформа «Аврора» створена #UNFPA за сприяння Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та підтримки British Embassy Kyiv.

 

Онлайн-платформа з надання психотерапевтичної підтримки є однією з ланок системи допомоги постраждалим від насильства, зокрема сексуального насильства, пов’язаного з війною. Спільно з Урядом України за підтримки урядів Великої Британії, Канади, Естонії, Швеції та ЄС Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) розвиває мережу спеціалізованих соціально-психологічних, медичних і правових послуг для українців і українок, які зазнали насильства.