2187 консультацій психологів/-инь для 1454 підлітків за 2,5 місяці

21 Листопада 2022 р.
Емоційний стан підлітків – це не дрібниці! У серпні ми запустили телеграм-бот, мета якого допомогти підліткам знайти шляхи вирішення проблем та розібратися в собі.

За цей час наші психологи/-ні провели більше 2 тисяч консультацій. Найбільш популярними темами звернень стали:

✅ непорозуміння з батьками;

✅ проблеми в стосунках з однолітками;

✅ переживання щодо власної ефективності;

✅ труднощі в романтичних стосунках.

 

У телеграмі @no_trivia_bot підлітки можуть не лише поспілкуватися анонімно й безкоштовно із психологом/-инею, а й пройти перевірку емоційного стану чи спробувати вправи на заспокоєння.

 

Крім телеграм-боту, можна приєднатись до щотижневих прямих ефірів в Інстаграмі @no_trivia та читати інформативні картки на важливі теми з сайту 👉 https://www.notrivia.com.ua

 

Телеграм-бот, Інстаграм та сайт є частиною проєкту “Не дрібниці”. Це проєкт про емоції та почуття, які можуть пригнічувати підлітків. Будь-які зміни в емоційному стані через непростий час не потрібно замовчувати або ігнорувати. Ресурси проєкту допоможуть зрозуміти негативні емоції та знайти їм вихід.

 

Проєкт “Не дрібниці” втілюється UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення в Україні, у співпраці із МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv за фінансової підтримки уряду British Embassy Kyiv.