2 сезон подкасту "У molo є питання"

5 Травня 2023 р.
❓У молоді є питання? Звісно, особливо у такі турбулентні часи. І відповісти на них мав на меті наш подкаст “У molo є питання”.

Протягом двох сезонів ведучій та керівник мережі молодіжних просторів ТВОРИ! Олег Малець разом з гостями шукав відповіді разом з гостями.

 

🎧 Загалом ми зібрали 69 427 прослуховувань на різноманітних подкаст майданчиках.

 

Із першого сезону подкасту ми зафіксували, що молодь не втрачене покоління. Молодь здатна шукати та знаходити розуміння речей, чинити мудро та нестандартно. Моло має питання і дає на них відповіді.

 

Уже зараз тисячі молодих людей об’єднані в громадські спільноти, якраз ті, які формують національну ідентичність, які мають в собі суспільний клей, які закладають підвалини суспільного договору. І є люди, які створюють, формують та розвивають ці спільноти, які є драйверами позитивних змін. Тому, в другому сезоні ми говорили саме з ними. Згадуємо як це було:

 

🔸 Вуличні культури. Лідер харківської спільноти Street Culture Єгор Матюхін

🔸 Скаутинг. Очільник найбільшого у світі львівського осередку Пласту Ярко Булишин

🔸 Будівниче волонтерство. Голова громадської організації «Будуємо Україну разом» Юрко Дідула та Аня Борщук – менеджерка спільноти кемп-лідерів, Настя Личак – голова львівського осередку БУР, Северин Крок – кемп-лідер.

🔸 Teenergizer. Засновниця спільноти та лідерка руху для ВІЛ-позитивних підлітків Яна Панфілова.

🔸 Спільнота географів. Мар’ян Пусак та Василь Малець

🔸 Асоціація молодіжних працівників. Голова правління ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук та HR-менеджерка мережі молодіжних просторів «ТВОРИ» Ксенія Ємшина.

🔸 Спільнота молодвіжна. Юлія Матинюк, Роман Цудний та Мар’ян Пусак

🔸 Християнська молодь. Священик УГКЦ, голова Патріаршої комісії у справах молоді Ростислав Пендюк

🔸 Екоактивізм. Очільниця найбільшого молодіжного екоруху в Україні Let's do it, Ukraine та координаторка міжнародного гуманітарного проєкту Let's do it, Ukraine SOS Юлія Мархель.

🔸 Українська академія лідерства. Любомир Шимків

 

Усі випуски слухайте на платформах Radio SKOVORODA:

SoundCloud https://bit.ly/3rU5nnJ

Google Podcasts https://bit.ly/3CCe8aS

Apple podcasts https://apple.co/3EDlyxr

Megogo Audio https://bit.ly/41PoVcR

Spotify https://spoti.fi/3TjuhsL

 

Подкаст “У molo є питання” реалізовується МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv у співпраці з UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення в Україні.