10 професій для відбудови майбутнього

20 Квітня 2023 р.
❓ Як обрати майбутню професію?

Це питання нині дуже актуальне для учнівської молоді. Тож аби впевненіше зробити такий складний вибір, ми спільно з Мала академія наук України підготували профорієнтаціний відеопроєкт у межах кампанії «CVIDOMI: відбудовувати країну».

 

🎥 Добірка з 10 відео розроблена, аби порадити як свідомо обрати спеціальність, презентувати актуальні й важливі для майбутнього України професії та допомогти відкинути гендерні й професійні стереотипи.

 

Серед героїнь та героїв відеопроєкту – рятувальниця ДСНС, архітектор, пекар, інженерка-будівельниця та інші. Вони поділяться власним досвідом, розкажуть про особливості своєї професії, вплив на неї воєнних дій та актуальність для відбудови країни, а також про виклики й стереотипи та як їх долати.

 

👉 Перше відео із помічницею машиніста вже чекає на перегляд: https://www.youtube.com/watch?v=soery633LG8

 

Слідкуйте за оновленнями та не пропустіть можливість обрати професію свідомо!

 

Кампанія «CVIDOMI: відбудовувати країну» реалізується Мала академія наук України у межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv